Organizační věci druháčků

02.09.2014 15:25

Vážení rodiče,

těchto prvních čtrnáct dnů bude rozvrh spíše jen provizorní, takže může dojít k nějakým změnám. Mohou se měnit předměty, ale délka vyučování v jednotlivých dnech se asi měnit už nebude. Zatím si děti budou psát rozvrh jen na příští den, až se všechno ustálí, tak jim dám pevný rozpis. Protože někteří potřebujete vědět, jak dlouho se děti ve škole zdrží k vůli různým kroužkům, tak zatím mohu sdělit toto:    Po+St+Pá - do 11.20 hod.     Út+Čt - do 12.15 hod.

Když už jsem u toho psaní, tak jen stručně další potřebné věci (psaly si i do deníčkú). Do konce týdne by měly mít: ručník, přezůvky s pevnou patou, cvičební úbor (boty na venek i dovnitř), zástěrky, kelímek a hadřík do VV, květinu v květináči. Když něco budou nosit i po neděli - nevadí. Všechny učebnice, sešity, žákovskou knížku a pracovní sešity obalit! Prosím, deníček jim denně kontrolujte a podepisujte, žákovskou knížku stačí podepsat 1x týdně. 

Domácí úkoly a co jsme dělali budu psát už jen v případě, že někdo ze třídy dlouhodobě onemocní. Všechny úkoly budu psát na tabuli a děti si je do deníčků jen opíší. Aby měly vše v pořádku, musí se naučit opisovat pozorně. Pokud bude něco důležitého, najdete zprávu v deníčku i zde. Pokud vám bude něco nejasné, budete chtít něco řešit,... prosím, přijďte za mnou a určitě se nějak domluvíme. Všem přeji hezký den a dětem - ať se jim pořád všechno daří. 

Eva Sattková